Idegenbeli találkozó vár a Kaposvári Rákóczi labdarúgóira az NB III Nyugati csoportjának hatodik fordulójában.

A zöld-fehérek vasárnap 14 órakor Felcsúton, a Puskás Akadémia második csapata ellen lépnek pályára. A két együttes az új évadban egyaránt 10-10 pontot gyűjtött, a Puskás a harmadik, a Rákóczi pedig a negyedik helyről várja a kezdést. Artner Tamás fiai a múlt héten, hazai pályán vesztettek rangadót az éllovas Érd ellen, így vendégként szeretnének majd javítani.
„A Puskás Akadémia második csapatát jó és tehetséges játékosok alkotják, akik remek körülmények között készülnek – mondta honlapunknak Artner Tamás, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – Úgy gondolom, az Érd ellen nem érdemeltünk vereséget, a csapat sokat tett a győzelemért, de a játékvezető döntően befolyásolta a mérkőzést. Bízom benne, hogy a sors visszaadja, amit az előző héten elvett. Szeretnénk javítani, és remélem idegenben is győzni tudunk a Puskás ellen. A játékosaim egyre jobb formát mutatnak, így bizakodó vagyok.”
Érdekesség, hogy a somogyi zöld-fehérek szerdán is a felcsútiakkal találkoznak#!# hazai pályán, a Magyar Kupában fogadják a Puskás Akadémia élvonalban szereplő csapatát.