A ZTE FC második csapatának vendégeként lépnek pályára labdarúgóink az NB III. Nyugati csoportjának 13. fordulójában. A vasárnap 11 órakor kezdődő összecsapáson lehetőség nyílik a javításra az előző heti vereség után.

 

A tabella tizenhatodik helyén álló, öt mérkőzés óta nyeretlen ZTE FC második csapatának otthonában folytatódik a bajnokság csapatunk számára. A zalai fiatalok nincsenek a legjobb formában, ezt pedig szeretnénk kihasználni a vasárnap délelőtti összecsapáson.

– Az ellenfél formájától függetlenül nekünk csak a saját játékunkkal kell foglalkoznunk – hangsúlyozta Grabarics Máté, csapatunk középpályása. – Ebben az osztályban bárki ellen játszunk, szeretnénk győzni, így is is kell fellépnünk. Személy szerint győzelmet várok a következő mérkőzéstől.

A mögöttünk hagyott fordulóban bár nem tudtunk pontot szerezni, de az ETO Akadémia elleni vereségből is lehet tanulni.

– Úgy vélem, hogy ebben az osztályban minden ellenfélre rá kell erőltetnünk az akaratunkat, sokkal szervezettebben és kezdeményezőbben kell futballoznunk, nem szabad hagyunk, hogy az ellenfél a saját játékát játssza, s ennek eredményre kell vezetnie – tette hozzá Grabarics Máté. – Ezzel a céllal lépünk pályára Zalaegerszegen is.