A második helyet szerezte meg a Király Kupa felkészülési labdarúgótornán a Kaposvári Rákóczi futballcsapata, miután a döntőben 1-0-ás vereséget szenvedett a Diósgyőrtől. Az első harminc percben nem esett gól, a szünet után a borsodiak Luque büntetőjével szereztek vezetést, és végül megőrizték előnyüket.

A döntő első félidejében nem sok említésre méltó esemény történt, a mezőnyben gyűrték elsősorban egymást a csapatok. A térfélcsere után a diósgyőri cserék lendületet adtak a miskolciak játékának. Egy célt tévesztett Fernando-fejes és néhány lövés után Farkas P. a tizenhatoson belül felvágta Seydit, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. Luque állt a labda mögé, és a jobb felső sarokba lőtt. A Diósgyőr ezzel 1-0-ra megnyerte a meccset és az idén is megszerezte a Király Kupa első helyét.
A torna harmadik helyét a Haladás szerezte meg, miután gól nélküli találkozó után büntetőkkel legyőzte az orosz Mordovia Saranskot. 
Diósgyőri VTK – Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (0-0)
DVTK#!# Tajti – Vági, Deák (Rakovic, a szünetben), Czégel (Nagy T., a szünetben), Frizoni (Gohér, 52.) – Sekour (Takács, a szünetben), Csirszki (Abdouraman, a szünetben) – Chovanec (Gallardo, a szünetben), Arze (Luque, a szünetben), Bogáti (Fernando, 26.) – Bacsa (Seydi, a szünetben). Vezetőedző#!# Sisa Tibor
Rákóczi FC#!# Horváth L. (Rusák, 52.) – Fenyvesi (Dara, 33.), Major, Zámbó, Jánvári – Pedro – Sándor, Katona, Kovács O., Brlecic (Sedlak, 44.) – Zmulic (Mustapha, 44.). Vezetőedző#!# Prukner László
Gólszerző#!# Luque (50., 11-esből)