Nincs mese, a hétvégén már tényleg nyerni kellene! A tabella 15. helyére sodródott kaposvári együttes a Vasast látja vendégül a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában, és ha nem szerez három bajnoki pontot, még nehezebb helyzetbe kerülhet az őszi hajrá előtt.

A Rákóczi hetek óta veretlen a bajnokságban, a két kupa-sorozatban pedig igen jól teljesít, a sok döntetlen azonban mégis árnyalja az összképet. A csapat a Rákosmenti KSK 1-0-s legyőzésével szerdán bejutott a nyolcaddöntőbe a Magyar Kupában, és a hétvégén újra nyerni szeretne. 
Az együttes tagjai csütörtökön és pénteken már a Vasas ellen készültek, és nem titkolják#!# most már nem csak mondani szeretnék, hogy a cél a győzelem, hanem ki is akarják vívni a sikert a gyepen. A Rákóczi július végén nyert utoljára az NB I-ben. 
– Mint minden héten, most is nyerni szeretnénk – mondta honlapunknak Bank István csapatkapitány. – Nagyon kellenek a pontok, így mindenképpen a győzelemre fogunk játszani a hétvégén. Egy nagyon jó kis csapat a Vasas, amióta új edzőjük van, két győzelmük van és a többi döntetlen, tehát még nem kaptak ki. Már feltérképeztük őket, ismerjük a gyenge pontjaikat, és ezt ki is fogjuk használni remélhetően. Össze kell kapnunk magunkat az utolsó pár fordulóra, és nagyon bízom benne, hogy elmozdulunk arról a nem szép helyről, ahol most vagyunk…
A somogyi gárda sérültjei lassan, de biztosan gyógyulnak, de csak a mérkőzés napján derül ki, hogy kire számíthat a Sisa Tibor vezette szakmai stáb.
A Vasas 15 ponttal a 11. helyen áll az NB I-ben. A Rákóczin sokat lendítene három pont, és egy siker esetén a fiúk nagyobb önbizalommal vághatnának neki az őszi hajrának. A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik a Rákóczi Stadionban.