Vereséggel zárta újabb horvátországi előkészületi találkozóját a Rákóczi NB I-es futballcsapata. A kaposváriak a bosnyák FK Sarajevo ellen léptek pályára, és 3-1-es félidő után 6-1 arányban maradtak alul. A zöld-fehérek gólját Oláh Lóránt szerezte. A fiúk legközelebb szerdán délután játszanak edzőmérkőzést, az ellenfél a szintén bosnyák Zeljeznicar lesz.

Szakadó esőben lépett pályára a két csapat, a kaposváriak ellenfele a bosnyák első osztály második helyezettje, az FK Sarajevo volt. A Rákóczi hiába kezdte jól a mérkőzést, egy a védők mögé bepasszolt labdával Tadejevic került helyzetbe, és Campar mellett a hálóba lőtt (1-0). 
Ezután Vrucina csapott le jó ütemben egy rosszul hazaadott labdára, de óriási helyzetben a kapusba lőtt, majd a játékszer szögletre gurult. Egy jobb oldali támadás során Suljevic ment el nagy lendülettel, középre passzolt, az érkező Melunovic a kapuba vágta a labdát (2-0). 
Ezután Melunovic növelhette volna a bosnyákok előnyét, amikor labdát szerzett a kaposvári 16-os előtt, de ziccere Camparról szögletre pattant. A félidő vége előtt röviddel két gól is esett#!# egy jobb oldali szögletnél Hadzic csúsztatott a Rákóczi hálójába (3-0), majd Oláh közvetlen a lefújás előtt szépített a kimozduló kapus mellett. (3-1)

A második félidő bosnyák helyzettel indult#!# Hadzic kapott egy kiugratást a baloldalon, átlőtte laposan a hosszúra, de Huseinbasic mellétekert. Pár perccel később egy jobbról átívelt labdával lépett ki Hadzic, betört a 16-oson belülre, majd a kimozduló Rusák mellett a hálóba lőtt (4-1).
A Sarajevo lekopírozta a negyedik gólt, ezúttal Osmanagic ugrott ki a 16-os baloldalán, majd lövésébe Rusák ugyan beleért, a labda a hálóban landolt. (5-1)
Egy kapu előtti kavarodásnál újabb gólt szerezhettek volna a bosnyákok, ide-oda pattogott a labda, végül Hadzic elé került, lövését azonban Rusák hárította. Vrucina indult meg nem sokkal később lendületesen a Sarajevo kapuja felé, szemben a kapussal lőtt, de az szögletre hárított. A szögletet Bőle ívelte be, a rövidre érkező Okuka fejese azonban fölément. Vrucina előtt újabb helyzet alakulhatott volna ki, de a kapus előrevágta a labdát, ezzel kiugratva Huseinbasicot, aki középre gurított, Hadzic pedig a hálóba pörgetett, kialakítva ezzel a végeredményt. (6-1).
 
FK Sarajevo – Kaposvári Rákóczi FC 6-1 (3-1)
FK Sarajevo#!# Bandovic – Tatomirovic, Zlatkovic, Torlak, Dupovac, Sunjevaric, Dzakmic, Tadejevic, Melunovic, Suljevic, Hadzic. A második félidőben pályára lépett#!# Avdibegovic, Mijuskovic, Plakalo, Handzic, Huseinbasic, Cizmic, Osmanagic, Aganspahic, Racic.
Rákóczi FC#!# Campar (Rusák) – Okuka, Bank (Bőle), Lazaros, Jánvári – Zámbó, Böjte, Oláh (Házi), Thiam – Waltner, Vrucina. 
Gólszerzők#!# Hadzic (3), Tadejevic, Melunovic, Osmanagic, illetve Oláh