A balszerencsés győri vereség után újabb nehéz idegenbeli mérkőzés vár a Rákóczi futballcsapatára. A Kaposváriak az OTP Bank Liga negyedik fordulójában Kecskeméten lépnek pályára. A fiúk szeretnék megszerezni első idegenbeli pontjukat a pénteken 19 órakor kezdődő találkozón. 

Nemcsak a szurkolók, a játékosok is bosszankodtak a 2-1-re elvesztett győri találkozó után. Most már előre kell tekinteni#!# a zöld-fehérekre a következő fordulóban újabb idegenbeli találkozó vár#!# a fiúk a 2 megszerzett ponttal a 12. helyen álló Kecskemét otthonában lépnek pályára.
 – A Kecskemét egy nagyon jó csapat, főleg otthon. Az eddigi két idegenbeli mérkőzésünk végül is nem úgy sikerült, ahogy terveztük, így most javítani szeretnénk, és győzelemre játszunk majd – mondta a Rákóczi csapatkapitánya, Bank István. 
A tavalyi évadban Kecskeméten a hazaiak nyertek 4-0-ra a Kaposvár ellen, saját otthonában viszont a Rákóczi volt jobb 2#!#1 arányban. 
 – A Rákóczi MTK elleni meccsét a helyszínen tekintettem meg, ott nem játszottak igazán jól. A Debrecent megverni bármilyen formában olyan dolog, amit szerintem nem kell megmagyarázni, a Győr ellen pedig már kifejezetten jól játszottak, a végén nem volt szerencséjük. Nem szabad lebecsülni őket, idegenben is veszélyesek lehetnek – mondta a KTE védője, Balogh Béla klubja hivatalos honlapjának.
A két csapat újabb bajnoki összecsapása pénteken 19 órakor kezdődik, a kilencven percről online közvetítésben számol be a kapos.hu internetes portál.