Az első csapat szombat esti bemutatkozása után vasárnap délután megkezdi tavaszi szereplését a Rákóczi II. együttese is. Az NB II nyugati csoportjának 16. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. lesz az ellenfél, 14 óra 30 perckor indul útjára a labda a Cseri úti műfüves pályán.

A Barna László, Miovecz Zoltán páros tanítványai 14 ponttal a 12. helyen fejezték be az őszt. 
– Van egy kis hiányérzetem az ősszel kapcsolatban#!# voltak nagyon jó mérkőzések, főleg az elején, amikor még nem tudták a fiúk, mi vár rájuk ebben az osztályban. Néhány sikeres mérkőzés után aztán néhányan elhitték magukról, hogy NB II-es játékosok, és sajnos nem jöttek igazán az eredmények, és a játék is gyengébb volt – emlékezett vissza a pontvadászat első felére a Kaposvári Rákóczi II. edzője, Barna László.

A kis Rákóczi céljai nem változtak a folytatás előtt, vagyis továbbra sem az eredmény a legfontosabb. 
– Az, amikor Horváth Tomika a sérülésből visszakerült az első csapatba, vagy Kovács Olivér az NB I-es csapatba küzdötte magát, valamilyen szinten az NB II-es szereplés hozadéka volt. A mérkőzés egészen más, mint az edzés, és ez kiderült az ősszel is. Tavasszal is azt szeretnénk, hogy a visszajátszó játékosok jó teljesítményt nyújtsanak, és ne azzal foglalkozzanak, hogy hol játszanak, hanem segítsenek – tette hozzá az edző.
Az első ellenfél a 23 ponttal a hatodik helyen álló Haladás II. lesz. A két csapat őszi találkozója 1-1-es döntetlennel ért véget, gólunkat Haruna szerezte a 91. percben. Barna László szerint közel azonos képességű a két társaság, így a hazai pálya előnye mellett az dönthet, melyik együttes akarja jobban a sikert.