A Paksi FC második csapatát fogadjuk a Rákóczi Stadionban az NB III. Dél-Nyugati csoportjának 21. fordulójában. A vasárnap 14 órakor kezdődő bajnoki előtt Ekker Milánt kérdeztük az elmúlt és a következő mérkőzésekről.

Két kiemelten fontos rangadót is megnyertünk az előző fordulókban, hiszen előbb az FC Dunaföldvárt, majd az FC Nagykanizsát is legyőztük, így felzárkóztunk az élbolyra.
– Nagykanizsán már a második perctől emberhátrányban játszottunk, emiatt még nehezebb volt a mérkőzés – mondta Ekker Milán, csapatunk villámléptű labdarúgója. – A pályán belül viszont azt éreztünk, hogy egyben vagyunk és van keresnivalón. Tíz emberrel is akartuk a győzelmet, amit végül sikerült elérnünk, így a meccs végén kiváló volt a hangulat az öltözőben.
Csapatunk így már kilenc mérkőzés óta nem talált legyőzőre a bajnokságban, ráadásul a tavaszi idényben menetelünk, hiszen mindhárom meccsünket behúztuk.
– Valóban remekül kezdtük a tavaszt, ez nagyon fontos volt számunkra – folytatta Ekker Milán. – A folytatásban ugyanúgy készülünk, keményen edzünk és próbáljuk folytatni a győzelmi szériát. Az új játékstílus nekem és szerintem az egész csapatnak is jobban fekszik, s ezt szeretnénk tovább folytatni, hogy minél sikeresebb évet zárjunk.
Az még egyelőre kérdéses, hogy a válogatott szünet miatt pihenő első osztályú Paksból lesznek-e visszajátszók, de az biztos, hogy nálunk nem léphet pályára Heil Máté, akit Nagykanizsán már a második percben kiállítottak.
– Nehéz arra alapozni, hogy a Paksban lesznek-e visszajátszók, hiszen ez mindig változik – tette hozzá Ekker Milán. – Ezzel nem is foglalkozunk, hiszen bárki is játsszon ellenünk, mindent meg fogunk tenni az újabb hazai győzelemért.