Három pontot ért Rajczi Péter gólja

Budafokon vendégeskedett csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 33. fordulójában. A húsvétvasárnap rendezett bajnoki Rajczi Péter első félidőben született szerezte meg a bajnoki pontokat együttesünk.

Read More

A fővárosban kell bizonyítani húsvétvasárnap

Újabb idegenbeli mérkőzés vár csapatunkra, hiszen a Merkantil Bank Liga NB II. 33. fordulójában Budafokon szólítják majd pályára labdarúgóinkat. A húsvétvasárnap 17 órakor kezdődő bajnokit Nagy Norbert vezeti majd, míg segítői Szilágyi Norbert és Kulman Tamás lesznek.

Read More

Büntetővel kaptunk ki Nyíregyházán

A Nyíregyháza vendégeként szólították pályára csapatunkat a Merkantil Bank Liga NB II. 32. játéknapján. A hazaiak a találkozó rendes játékidejének utolsó percében megítélt büntetővel otthon tudták tartani a három pontot, így visszavágtak az őszi, kaposvári vereségért.

Read More

Akárcsak ősszel, tavasszal is nyernénk

A Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként szólítják majd pályára csapatunkat a Merkantil Bank Liga NB II. 32. fordulójában. A vasárnap 18 órakor kezdődő bajnoki találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Read More

Képernyőn a vasárnapi bajnoki

Újra képernyőre kerül csapatunk, hiszen az M4 Sport műsorra tűzte a Nyíregyháza Spartacus FC elleni bajnoki mérkőzést, így módosult a kezdési időpont.

A TV közvetítés miatt az eredeti időponthoz képest egy órával később, azaz 18 órakor kezdődik csapatunk vasárnapi bajnoki találkozója. Együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 32. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC vendége lesz, a találkozót pedig az M4 Sporton is látható lesz.

Read More

Elvitték a pontokat a csabaiak

A Békéscsaba 1912 Előre ellen lépett pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB II. 31. fordulójában. A vendégek gyorsan vezetést szereztek, amit a szünetig meg is dupláztak, így elvitték a három pontot a cukorgyári gödörből.

Read More

A Békéscsaba ellen javítanánk

Újabb rangadó vár együttesünkre, hiszen a tabella ötödik helyén álló Békéscsaba 1912 Előre érkezik Kaposvárra a Merkantil Bank Liga NB II. 31. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnokit Pillók Ádám vezeti majd, míg segítői Huszár Balázs és Király Krisztián lesznek.

Read More

Egy félidőnyi előnyt adtunk a Győrnek

Győrben lépett pályára csapatunk a Merkantil Bank Liga NB I. 30. fordulójában. A zöld-fehér rangadót a hazaiak kezdték jobban, de a második féldőre felpörgött együttesünk, azonban a nagy hajrá nem ért pontot.

Read More

Irány Győr a szünet után

A válogatott szünetet követőn újra útjára indul a labda a Merkantil Bank Liga NB II-ben. A másodosztály a 30. fordulóval folytatódik, melyben együttesünk a WKW ETO FC Győr stadionjában lép majd pályára vasárnap 17 órakor.

Read More
Loading

Fő támogatókTámogatók

Accanto

H&D


Médiapartnereink