Megszakadt a remek sorozat

A Budaörs SC csapatát fogadta együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 23. játéknapján. A vendégek az első negyed órát követően megszerezte a vezetést, melyet a végén meg is duplázott.

Read More

Győzelemmel kezdtük a tavaszt

A Credobus Mosonmagyaróvári TE ellen lépett pályára a Merkantil Bank Liga NB II. első tavaszi játéknapján együttesünk. Csapatunk végig uralta a mérkőzést, melyet Ádám Martin első Rákóczi mezben szerzett találatával nyert meg.

Read More

Hadaró Valentin: három pontért utazunk

Egy hétig edzőtáborozott Törökországban a Merkantil Bank Liga NB II. tavaszi szezonjára készülő együttesünk. Az elmúlt időszakról és a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki mérkőzésről Hadaró Valentint, csapatunk védőjét kérdeztük.

Read More

Mosonmagyaróváron kezdjük az évet

A tabella utolsó előtti helyén álló Credobus Mosonmagyaróvári TE vendége lesz együttesünk a Merkantil Bank Liga NB II. 22. tavaszi első fordulójában. A vasárnap 14 órakor kezdődő találkozót Oláh Gábor vezeti majd, míg segítői Szalai Balázs és Szalai Dániel lesznek.

Read More

Elkezdődött a bérletárusítás

Már kaphatóak az együttesünk 2019. tavaszi szezonjára érvényes bérletek. A bérletek minden hétköznap 11.00 és 16.00 óra között vásárolhatók meg a Rákóczi Stadion az első emeleten található pénztárban.

Read More

Nyertünk a moszkvaiak ellen

A CSZKA Moszkva U21 ellen vívta második törökországi felkészülési mérkőzését együttesünk. A jó iramú találkozót végül Nagy Richárd és Rajczi Péter góljaival nyertük meg.

Read More

Az eső nyerte az edzőmeccset

Az esőzés miatt félbeszakadt csapatunk első törökországi edzőmérkőzése a szerb első osztályban 21 fordulót követően a hatodik helyen álló FK Mladost Lucani ellen.

Read More

Dél-Koreai csapattal is megmérkőzünk

Egy kisebb változás történt együttesünk menetrendjében, ugyanis az orosz másodosztályú Csertanovo helyett a dél-koreai K League 2-ben szereplő Daejeon Citizen FC ellen lép pályára csapatunk az edzőtábor során.

Read More
Loading

Fő támogatókTámogatók

Accanto

H&D


Médiapartnereink