Elérkezett a felkészülési időszak utolsó állomása: vasárnap 14 órakor a PTE-PEAC gárdáját fogadjuk a Rákóczi Stadionban. A belépés ingyenes.

Januárban még távolinak tűnt, azonban most elérkezett a felkészülési időszak vége, hiszen vasárnap 14 órától már az utolsó téli edzőmeccset vívják labdarúgóink. Az ellenfél a velünk azonos, tehát az NB III. Dél-Nyugati csoportjában szereplő PTE-PEAC csapata lesz, mellyel az előző évben háromszor is megmérkőztünk. A MOL Magyar Kupában, idegenben nyertünk, míg a bajnokság előbb egy pontot szereztünk Pécsett, majd Kaposváron már magabiztos sikert arattunk.

A Kardos Ernő (aki korábban csapatunkban is futballozott) vezette pécsi egyetemisták a tizennegyedik helyről várják a tavaszi folytatást. A felkészülési időszakban ötször léptek pályára: döntetlent játszottak Bonyháddal (1–1), kikaptak a PMFC U19-es együttesétől (0–2) és Kozármislenytől (1–2), de legyőzték a Dombóvárt (6–2) és a Szentlőrincet (2–0).

Az átigazolási időszakban három labdarúgót szerződtettek: Lezsák Lázár személyében egy védőt Komlóról, a középpályára Lódri Gergő érkezett Dombóvárról, valamint a támadó, Horváth Dániel Nagykozárról tette át a székhelyét Pécsre.