Két másodosztályú együttes, a Szentlőrinc és a Kozármisleny elleni edzőmeccset követően szerdán 16.00 órakor az NB III.-as Paks II. vendégei leszünk.

A látottak, illetve az eredmények alapján jó úton halad csapatunk felkészülése, amely szerdán egy újabb állomásához érkezik, ugyanis egy olyan csapat vár ránk, amellyel minden valószínűség szerint azonos csoportba kerülünk. A Paksi FC második csapata az előző idényben a nyolcadik helyen fejezte be az NB III. Dél-Nyugati csoportját, míg mi a negyediken. A bajnokságban Pakson fölényes sikert arattunk, míg hazai a tolnaiak győztek, s mint utóbb kiderült, ez volt az egyetlen vereségünk tavasszal.
Az előző idényben emellett négy előkészületi találkozót is vívtunk Kindl István csapata ellen. Nyáron egy három-három, majd egy négy-egyes siker, míg télen a három-egyes győzelmünket egy négy-egyes vereség követte.
A paksi fiatalok eddig két felkészülési meccset játszottak: az elsőn három-nullára kikaptak a Budaörstől, amit egy gólnélküli döntetlen követett az Iváncsa ellen.